Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NP

Vystihla jste to moc dobře, děkuji R^[>-]

6 0
možnosti
JK

Moc pěkně napsáno.R^

3 0
možnosti
JK

Cítím z toho jakousi nostalgii, možná i zklamání, že se my Češi hrabeme z toho socialismu nějak pomalu, ale když se rozhlédneme po bývalé východní Evropě, pak je tomu spíše naopak. Doufám, že zvolíme Pavla a to určí nový směr, toho se Klaus, Zeman, Babiš a ostatní socialističtí pohrobci co se v devadesátkách chopili příležitosti, hrozně bojí. Babiš vidí jak jeho hvězda pohasíná.

Správný manažer by měl poznat dobu, kdy je nutné odepsat ztráty a to lukrativní prodat někomu nezatíženému minulostí. K tomu ale nedojde, to Babišova sebestřednost a okouzlení sama sebou nedovolí, on si konec nepřipustí, škoda.

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
MR

Celé je to vlastně mediální show a byznys se sledovaností, jež zde vytváří ponorkovou volební prezidentskou nemoc, a vlastně je to i o hledání hranic únosnosti mediální propagandy na demokratickou společnost a tím pádem i novinářské normy, jež by se zde měly tvořit, tak aby s vaničkou nakonec nevylili dítě.

Tolik humbuku vlastně pro nic, neboť prezidentský post je jako kůl v plotě v parlamentním ústavním systému ČR, a samotným občanům nic prakticky nepřináší a ani nemůže.

Dva kandidáti, jež najednou v tom to měsíci nespadli z nebe a známe je roky. Tedy tato rovnice je jednoduchá ...

0 3
možnosti
Foto

Já si nemyslím, že prezident nic nepřináší. V lidské povaze je hledat si vůdce, ke kterému se můžeme přimknout. Když nás takový vůdce nebude zesměšňovat, ponižovat, ale bude nás povzbuzovat a dodávat optimismus, tak se nám bude žít líp. Britský král taky nemá možnost ovlivňovat politiku své země, ale většina národa si ho váží, protože on stojí jako ta kotva, která lidem ukazuje, že jejich země stojí na větších hodnotách, než je aktuální cena benzinu nebo poměr sil v parlamentu.

2 0
možnosti
Foto

Uvedu jeden vtípek, který teď koluje:

"Vést debatu s Babišem je jako hrát šachy s holubem. Ten rozhází figurky, pokálí šachovnici a pak prohlásí, že vyhrál."

Já jsem v prvním kole volil Pavla Fischera, teď budu volit Petra Pavla. Prezident nemusí mít ekonomické nebo právnické vzdělání. Pavel má zkušenosti i ze zahraničí, z vedoucích funkcí, chová se slušně a dobře mluví. Má předpoklady pro to, aby důstojně vykonával úřad prezidenta České republiky.

13 0
možnosti
Foto

Taky si myslím. Tak si držme palce, vypadá to nadějně R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik