Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jste někdy někdo zbohatnul na knížce?

0 0
možnosti

Prachy nejsou víc než pravda. Respektive jenom pro pokrytce a povrchní osoby.

0 0
možnosti
Foto

Dobré otázky na konci článku.

0 0
možnosti

Všichni, kdo si lámete hlavu, proč to udělala, ji máte přímo v názvu její knihy...

2 0
možnosti

R^

Podle mě se právě zrodila nová Iveta Bartošová, už ne idol a žena s velkým Ž, jenom směšná figurka z bulváru.:-/

3 4
možnosti

Asi jsem četl jiný článek než vy. Jste trapný.

1 0
možnosti

Chtělo to neskutečnou odvahu od Gabči! Nemáme právo ji soudit. Možná ten tlak zvenčí byl moc veliký a ona se knihou osvobodila od všech cestiček a vláken, které jí nedělaly dobře. Hodně štěstí, Gábinko. :-)

3 1
možnosti

Mám pocit opačný. Že se do těch cestiček a vláken ještě víc zamotala. :-(

0 0
možnosti

Myslím, že je to podobný případ jako Bartošová-Rychtář, Vondráčková-Michal, Plíšková-Hrdlička, kdy se na naše poměry úspěšnou ženu přibalí výrazně méně úspěšný muž, který ale má tu touhu být jejím manažerem. A ona z lásky či hlouposti (nebo kombinací obojího) začne plnit jeho kasu a vstoupí na cestu sebedestrukce. Je zajímavé, že problémy začaly, když se ze Soukalové stala Koukalová, a knihu vydal Koukal starší...

8 0
možnosti

Clanek se mi moc libi. V pripade Gabiny byla moje prvni reakce takova, jako vetsiny jinych. Z bozskych vysin spadla na zem nebo snad jeste nize. Ted je mi tohoto primocareho pohledu lito. Nesouhlasim s tim, ze se musi jednat o zniceni znacky, ale jak uz nekdo nize v diskusi psal, muze jit klidne o zmenu zacileni.

Takze bud se jedna o chladny kalkul, nebo naopak o skutecnou snahu Gabiny dostat se ze zacarovaneho kruhu a dostat se do rovnovahy a klidu. To hlavni vidim v tom, ze jsem si rekl- je to jeji vec. Samozrejme, uz ji asi neuvidime na stupnich vitezu v jejim sportu. Moc souhlasim s vasim predposlednim odstavcem, jak jsme napjate sledovali jeji vykony. Chteli bychom tomzazit znovu. Uvidime, co bude ted, preji ji vsechno dobre a vam diky za clanek.

5 0
možnosti
Foto

Taky děkuju za hezká slova :-)

0 0
možnosti

V úvaze paní Demlové postrádám jednu úvahu. PROČ se krásná, úspěšná, českým sportovním národem biatlonovým i nebiatlonovým milovaná sportovkyně vzdala "své značky". Mohl za to trenér současný i bývalý, únava z přetrénování a závodění, touha začít nový život bez běžek a malorážky, zato s paletou či něčím jiným v ruce, manžel, trauma z dob anorexie? Ale nakonec si říkám: je to důležité to vědět? Není to osobní věc Gábiny? Gábiny, která byla nejlepší v biatlonu, ale která už má zřejmě špičkového biatlonu a hlavně toho cirkusu, který je kolem něj, už plné zuby? A kladu si otázku: jak bych se zachoval já, být na místě Gábiny? Myslím, že bych toho všeho měl už plné zuby mnohem dřív, než Gábina...

3 0
možnosti
Foto

Můj článek vlastně vůbec není o Gábině, mohl by být o komkoli jiném, ani mě nezajímají důvody, proč to udělala, to je jen její věc. Ale málokdy se naskytne pohled na tak rychlou destrukci značky jako v jejím případě. Na rozdíl od většiny diskutujících si nemyslím, že to od ní byl promyšlený kalkul, protože příjmy ze sebevětšího bestselleru nepřekonají sponzorské smlouvy, které měla.

2 1
možnosti

Dobra uvaha. Moje vysvetleni: Koukalova postupuje stejne jako spousta podnikatelu, kteri kdyz vyciti, ze v danem byznysu je chte nechte ceka brzky konec, tak se pred jeho prichodem snazi jeste vytezit, co se da, i za cenu naproste devalvace dobreho jmena znacky. Podobne Koukalova asi zjistila, ze zavody uz asi nikdy vyhravat nebude, a tak honem rychle vytezi ze sve popularity, co se da, ponevadz za par let uz po ni pes ani nestekne (stejne jako po jakemkoliv jinem top sportovci po ukonceni kariery). Sice zminujete jakychsi odhadnutych 10 milionu ceny jeji znacky, no ja si myslim, ze po vynechane olympiade sama Koukalova zjistila, jak realne asi to cislo muze byt a treba uz pri pohledu na bankovni ucet pomalu zacala mit starch, z ceho bude platit ucty, nez si najde jiny uspokojivy zpusob obzivy. Takze tou aktualni saskarnou si zase vytvorila nejaky financni polstar a vitej novy zivote bez medii...

3 3
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik