Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P28a60v64e38l 36V13á30v55r97a

25. 1. 2018 12:53

nádherně jste to shrnula.

souhlasím ve všem. R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

"Nesuďme abychom nebyli souzeni". Jste nespravedlivá, paní Demlová, čiší z Vás zaujatost.. Miloš Zeman má jistě spoustu chyb, známe je, ale snad by se přece jen nějaká dobrá vlastnost u něj najít dala, nemyslíte? A ten jeho protikandidát Drahoš všechny Vaše nároky na prezidenta České republiky splňuje? Znáte ho osobně? Pro mne není jednoduché se pro jednoho z nich rozhodnout, ale jedno vím jistě. Chyby M. Zemana znám, o těch Drahošových nevím nic. A to rozhoduje. :-/[>-]

0 1
možnosti
Foto

Jistě, paní Pantlíková, nikdo není jen černý nebo bílý, určitě i Miloš Zeman má své dobré vlastnosti. Ale jako prezident je nevyzpytatelný, nebezpečný, názory střídá jako ponožky (viz teď např. se 101 hlasy pro Babišovu vládu výměnou za podporu hnutí ANO v prezidentské volbě - a mimochodem, jestli post obhájí, co myslíte, nechá zastavit Babišovo stíhání, nebo ne?;-)) a vždycky udělá jen to, co prospěje jemu. Je mstivý. Škodí této zemi a lidem v ní, a to mu budu mít vždycky za zlé.

2 0
možnosti
Foto

Proč tedy Drahoš vyzval Zemana k diskuzi, a ještě ve formátu, v němž to udělal? Když udělal takovou chybu jako kandidát, tak jaké chyby s daleko horšími důsledky bude dělat jako prezident?

0 1
možnosti
MM

Skvělý článek!

Karma R^

5 0
možnosti
Foto

Karma.Velice dobře napsáno.Co je na tom nejhorší,v Česku je dost hlupáku,kteří nepoznají,co je Zeman ve skutečnosti zač....stačí jím jednoduchá hesla a přihlouplé lži....

9 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Přidejme k tomu ještě něco z jeho monologu na TV Burrandov, kde prohlásil, že se na nás "z Nigérie povalí 400 milionů migrantů". Přičemž je tam jen 186 mil. obyvatel.

Jenže Zemanovy příznivce nezviklá ani to, kdyby na jevišti někoho uškrtil.

8 0
možnosti
Foto

Toť přesné a výstižné. R^

1 0
možnosti
MN

no tak jsem si pozorne vse precetl, a vlastne to neni proc komentovat, i kdyz snad jednu vyjimku udelam .. pokud poslouchate skutecne veci kolem prezidenta, tak jste jiste slysela i komentare politiku, ktere si po volbach pozval do Lan k rozhovorum .. nikde jsem neslysel, ze by se snad s nimi prezident hadal, naopak, rekli ze si je prezident vyslechl a dal nejake otazky a doplnoval vse v naprostem klidu, vy pisete, jakoby se Zeman s jinymi hadal - neni to pravda. To, jaky je pan Drahos, ktery nebyl Zemanovi konkurentem a jedinym kdo byt mohl byl pan Topolanek, tak pan Drahos mj. take lhal v primem prenosu a navic je to clovek, ktery nema poneti o tom co obnasi politika. Vite to soucasne klani kandidatu bylo zamereno jen jednim smerem, oni neukazovali co chteji, oni neukazovali sve vize, oni hlavne kritizovali soucasneho prezidenta, podobne jako vy. No jiste, mate na to pravo to da rozum. Jenze dle meho nazoru slusny clovek, ktereho si vy prejete ve vysoke politice neobstoji! A to, ze nas ceka spousta veci ktere prijdou z Bruselu a ktere bude treba nejak ovlivnovat. A jeste dovetek. pan Michal Horacek vcera prohlasil, ze diskuse na Prime, byla pro nerozhodnute volice a tem, ze je uplne jedno, jestli je neco pravda, nebo lez, ale to, zda pan Drahos vypada jako prezident ... a Zeman podle pana Horacka tak nevypadal! pochopitelne neco jineho rikala Horackuv vyraz tvare pri onom duelu! Preji vam krasny den a hodne stesti!

3 9
možnosti
Foto

Ale já chci slušného prezidenta, jinde je taky mají, tak věřím, že to půjde i u nás. A Zemanova jednání s cílem svrhnout Sobotku a rozvrátit soc. demokracii po předchozích volbách si taky pamatujeme všichni, že? ;-)

16 1
možnosti

R^

Díky za vynikající text!

:-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik