Diskuse

Volební bizár ukazuje na bezradnost české politiky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Bizár nebizár, volit se jde. Výmluvy na trapnost, nebo že jedná hlas nic nezmůže jsou kecii přesně tenhke přistup vede k tomu, že je pak zvolen kdejaký exot pomocí nekolika set hlasů. Kdo nevolí, má právo leda držet klapačku. Chytrý jsou zdá se u nás v zemi všichni dost, tak jsou dost chytrý i na to, aby trefili do volební místnosti a hlasovali. 

Chca nechca, vůl zvolený malým počtem hlasů je stále vůl, který má sakra vliv na naše životy.

1 0
možnosti
JH

J51a40n 95H98l74e47d49í78k

9. 10. 2014 23:31

opravdové levici velmi chybí totalitní režim, proto zavedli slibotechnu a učí se lhaní a vykrucování. Prostými hesly, aby pochopil i opilý negramota, který za 2 dny neví, co slyšel a je mu to jaksi šumafuk. K pravicové politice mají nejblíže vzdělaní lidé a ti, které baví historie, ti jsou však většinou skeptičtí i líní a nedokážou najít partaj, ke které mají nejblíže, a raději místo chůze k urně,- jedou na chalupu. Proto vyhrávají nezodpovědní a velice směšně ubozí  lháři.

0 0
možnosti
VM

ANO bude líp, zamakáme na tom ! Tohle heslo je  testem úrovně českého voliče a výsledek těchto voleb dá jasnou odpověď.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MN

jestli to nebude tim, ze ty jednoduchosti tahnou. Jen vzpomente jakym zpusobem se dostal pan Cunek do senatorskeho kresla. Stacily kontejnerove byty pro cikany a sdeleni, ze umi vyresit cikanskou otazku. To, ze cast cikanu odvezl do sousedniho okresu a tam je vylozil u jakesi zricene chajdy uz se nediskutuje, to, ze ony kontejnerove byty kde bydli cikani - romove, nepomohlo a jsou opet  zadluzeni taky nikdo nerika. Se stejnou jednoduchosti, na kterou mnoho lidi slysi se dostal na vysoky post pan Igor Nemec, stacilo aby horoval pro zakaz KSCM, dnes je tento pan generalnim reditelem uradu pro ochranu osobnich udaju, pokud se neco nezmenilo, sveho casu byl i primatorem Prahy, podobne jednoduse si kraci treba pan Stetina, TOP09 si zase jako predvolebni heslo vetkla - estebaky a fizly ....CSSD ma sice program ale k cemu je to asi dobre, ze se snazi plnit to, co slibili a je mozne ty veci najit, zvyseni minimalni mzdy, vraceni valorizace duchodu, zvyseni platu statnim zamestnancum, porodne na druhe dite, neplaceni poplatku u lekare atd.  ... je to ale k nicemu, nebot kdyz se nekoho zeptate, tak vam odpovi, vzdyt nic neudelali... a argumentuji tim, ze to rikaji zase pred volbami, i kdyz tyto zakony byly pripravovany daleko driv a nektere jsou i odsouhlasene a budou od pristiho roku platit. Takze pro cloveka ceskeho staci heslo jako na prvniho maje a je uplne jedno co dotycni v te ktere strane vsechno "spachali"  heslo oslovuje vic nezli program a slusnost. Ta se pozvolna z nasich slovniku take vytraci!

1 0
možnosti
Foto

Souhlasim s popsanou kurou: "Když na sebe vezmeme odpovědnost za vlastní život a místo, kde ten život vedeme, když pochopíme, že jediný způsob, jak něco zlepšit, je sami se pokusit o změnu, když se i ve veřejném životě budeme k ostatním chovat tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám, pak se česká politika vymotá ze slepé uličky a nabere směr k lepší a spravedlivější správě věcí veřejných." - Ale obcan, ktereho prime a neprime zdanovani pripravuje o 60-70% prijmu, nebude nikdy v pozici odpovednost za vlastni zivot a misto kde zije prijmout. "Privatizace" je ovsem sproste slovo (diky lidem a programum s ni spojenych), a vysvetlit obcanovi ze by bez statu coby prostrednika platil za zbozi a sluzby co chce zlomek toho co plati ted, neni snadne. Predstirat ze je vse OK do momentu kdy uz nebude z ceho brat a nikdo nepujci ma naopak uz dlouhou tradici :)

1 0
možnosti