Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teoreticky: Myslím, že kdyby lidé měli dnes znovu volit prezidenta a rozhodovat se mezi stejnými kandidáty a kdyby byla stejná politická situace jako před rokem, zvolili by opět Zemana. Jen s tou změnou, že nad Schwarzenbergem by vyhrál větším rozdílem hlasů. Před rokem jsme zvolili Zemana proto, že jedině od něho se daly očekávat nějaké změny, a dnes bychom ho zvolili proto, že ty změny skutečně provedl. Lidé nechtějí za prezidenta nudnou figuru, od které se kromě kladení věnců a čtení proslovů napsaných jinými autory nedá čekat vůbec nic. Díky bohu za Zemana.

0 1
možnosti

Já si říkám díky Bohu, že jsou tu furt i lidé, kteří mají jiné uvažování než vy.

3 0
možnosti

Mohli jsme si vybrat: dobrý voják Švejk nebo feldkurát Katz. Jiná volba nebyla.

Markéto, příště můžete kandidovat  třeba Vy.

0 0
možnosti
Foto

Na to že úřad presidenta České rep. je z 90% ornamentální funkce si národ vybral dost šmízo ornament. Ne že by jeho předchůdci oslňovali - jeden chtěl stále poučovat, jeden byl zas na meditování... Kéž by vzalo voličstvo autorku za slovo a funkci presidenta odložilo k ostatním relikviím české historie.

1 0
možnosti

Jednu zásluhu mu nelze upřít - jednou mu možná bude ODS děkovat, že přispěl k její obrodě. Jinak dám dotaz na Hrad v čem spočívá těch plus 1,5 melounu - na jídlo a pití?

Je to blbopst, ale docela by mě to zajímalo.

0 0
možnosti

Milá autorko, antizeman už tak netáhne a karmu přes 40 vám neudělá.:-/

Zkuste jiné téma...;-D

3 4
možnosti
Foto

Co byste navrhovala? Třeba něco o závisti? ;-)

4 2
možnosti

J93a40n 46V24r33a74n98a

27. 1. 2014 18:06

To je jen jeden uhel pohledu, mnohdy trefny. Je treba se ptat, jak by to vypadalo po zruseni presidentske funkce: doma 4. garnitura, v EU pan Nikdo a uklizecka Ashtonova.

1 0
možnosti

D30a90d34a28k 92P33e59t15r

27. 1. 2014 18:03

Máte pravdu, je neskutečné co vše za jeden rok napáchal. Dokonce navštívil Afganistán, sice s tatrankami, ale přec. Dokonce prý nás zbavil oblíbeného Kalouska a Nečase. Dokonce určil termín nových, údajně demokratických voleb. Hanba mu. Cítím s vámi.

4 1
možnosti

nic jiného jsem od Zemana nečekal a nejhorší budiž jeho vlezdobruselismus a podpis ESM.............naopak za Ústavní soud palec nahoru...........všechno ostatní (tzv alkokauzy, tzv nejapnosti etc...) jsou zcela bezpodstatné

1 0
možnosti

M73i28l71a54n 13K50e52s36l

27. 1. 2014 17:29

Zaplať pánbůh za to, že tam je.Neudělal všechno špatně,sem tam se mu i něco povedlo.Nedovedu si představit,co by se dělo kdyby  českému národu v současnosti vládla paní Fišerová,pan Diensbier,potetovaný či dokonce kníže pán.Smiřme se s tím-jaký národ takový prezident.Historie ukazuje,že na prezidenty máme smůlu.Na každého z nich se něco najde,na každého někdo nadává.Co se dá dělat,nejsou kvalitní lidi na ministry,nejsou ani kvalitní lidi na prezidenta.Za to kritiků je něurekom.Nyní platí:je dovoleno,co není zakázáno.Proč by to nemělo platit i pro prezidenta.Jest li udělal něco protizákonného,udejte ho.Jinak- poplačte si.

7 3
možnosti

A to máme za sebou pouze rok. Obávám se, že s přibývajícím věkem pana prezidenta to bude horší a horší. Jak jsem již několikrát napsal v diskusích, po listopadu jsem mu fandil, jeho projevy měly hlavu a patu, měl rozhled. Avšak skutečně okusil jak chutná moc a nyní je jí přímo opilý. A nejen tou mocí......

Karma za pěkně výstižný článekR^

7 5
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik