Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Souhlasím s pisatelkou článku, lidé jsou v jádru zlí, a proto tolik skryté nenávisti,chybí tu láska k bližnímu, kdybychom milovali ostatní jako milujeme sebe, kdybychom se chovali k druhým jak chceme, aby se druzí chovali k nám, tak by se nám žilo radostněji bez nenávisti, ale křesťanské normy se odsunují, protože je to přece středověk a kdo tomu věří (věří Bibli,věří a žije pro Ježíše) je "vygumovaný mozek" jak často čtu v diskuzích.

Děkuji paní Markéto za úpřímný a odvážný článek, který popudí další "ne-rasistické" lidi k hněvu a nepochopení podstaty.

5 2
možnosti
MC

Pěkně napsáno. Není co dodat. R^ [>-]

Díky :-)

3 0
možnosti
Foto

Nějaký hacker asi neměl co na práci???

2 2
možnosti
Foto

Bohužel, ale už je to v pořádku :-)

1 1
možnosti
JS

Tohle by chtělo časosběrný snímek, něco ve stylu paní Heleny Třeštíkové.......po 15-20ti letech budem moci posoudit :-)

6 0
možnosti
PK

Na jednu stranu by to bylo jistě zajímavé, ale oni budou pod jistým "dohledem" už navždycky, protože jsou to prostě přirozeně počatá a (skoro) donošená paterčata.

A já si nemyslím, že jim ten mediální zájem může v budoucnu nějak prospět, spíš naopak. Už teď je zná celá republika i jejich rodiče, kdo chce, ten si lehce zjistí kde bydlí a můžou je jezdit okukovat jako do zoo.

Asi to měla ta máma zarazit hned v začátku - ukázat ultrazvuk, ukázat mimina, ale ne sebe, ani byt. Lidi by pomohli a poslali dárky i tak, o tom vůbec nepochybuji.

No ale stalo se, snad jim občasné návštěvy novinářů neuškodí :-/

4 0
možnosti
LV

;-D Njn, jen mažte madam ;-D Vyšší inteligence se mazáním příspěvků nedočkáte ;-D Už Vám došel rozdíl mezi rasismem a anticikanismem?? ;-D

9 6
možnosti
TH

To jako kdyz nekdo nenavidi cernochy, povazuje je za menecenne a naopak mu nevadi eskymaci tak neni rasista?

2 3
možnosti
AG

Plne souhlasim...ti co frfnaji maji pravdepodobne maximalne 2 deti, nebot to, ze ma nekdo na krku na pristich 15 let minimalne 5 stejne starych deti a z toho navic 4 kluky (kluci jsou vetsinou narocnejsi jako mimina), tak si zaslouzi nejen kocarek, ale k tomu kazdorocne dovolenou zdarma a bez deti. Nechapu jaky je rozdil mezi matkou cernou a bilou nebo zelenou.... plenky menit musi vsechny uplne stejne !! Taky nemam rada vestinu romske populace a mam s nimi spatne zkusenosti, ale pokud nedame sanci tem romum, kteri se integrovat a posunout na vyssi niveau chteji, tak si nemuzem stezovat, ze to u nas, co se romske otazky tyce, vypada tak jak vypada, mam totiz pocit, ze lidi vlastne ani nechteji aby se romove integrovali, protoze pak by nemeli na koho nadavat a poukazovat coz je u nas docela velky povahovy nesvar ;-O

6 6
možnosti
JK

Viděla jste někdy "bílou" matku, že by se courala ve 23hod po ulicích s dětmi a nakupovala dudlíky, kojeneckou vodu, Nutrilon a plenky??? Rozdíly bohužel jsou.

5 3
možnosti
DK

D86a35n16a 83K86u81c13h59t61a

10. 6. 2013 22:43

Bezva clanek, tak nejak se na to divam i ja. R^

5 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Souhlasim. Kdyby nasi predkove posuzovali Turky jednotlive, jako autorka Romy, tak uz saha Turecko az po Lisabon.

8 5
možnosti
MS
JH

J56i24ř60í 27H72a75d22a83š

10. 6. 2013 19:59

Hm, ač jsem to před otevřením článku nečekal, tak nakonec téměř souhlasím. Až na jedno - nezaměňoval bych frustraci, byť špatně vyjádřenou, za rasismus, i když se to zde může projevovat podobně. I když si to možná nemyslíte, nejsme zdaleka tak "rasistická" společnost, jak se někteří snaží tvrdit. Problém je (bohužel) daleko složitější. Karmu dám, jen škoda, že jste více nevyjádřila názor, proč podle Vás část společnosti takto uvažuje - a jak byste to řešila. Zajímal by mě.

3 1
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik