Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 10. 2011 22:14
hýýýýýk

já si lámu hlavu, jak dát do kupy kurz, kde "manažeráčky" zbavím stresu....normal je stačí nadrat práškama a hodit na mimibazar.....to čtu už potřetí....a úplně mě to odbouralo;-D;-D;-D Je to prostě skvělý;-D

Stačí si uvědomit, že původní výrobní plánek noční šichtičky se prostě total vyhajinkal do eýnka a když vymuckáme opatřeníčko na průserýček, dostanem se do týdnýčka na normálníček.;-)

2 0
možnosti
TS

tina.sola.nova

19. 10. 2011 22:19
Re: hýýýýýk

;-D;-D;-D ale je tu hezká diskuze. Co jste přišel ;-) Jen se obávám, že se jim tam někdo brzy nabourá a začne jim to tam zpestřovat nějakou recesí ;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 10. 2011 21:53
tina šárka

ste tu drobečci dorazily skoro zároveň....jezdíte v jednom vagonku???;-D;-D

1 0
možnosti
TS

tina.sola.nova

19. 10. 2011 21:55
Re: tina šárka

Nó, kouří se nám z komínka ;-D

2 0
možnosti
ŠA

s.m.

19. 10. 2011 21:33
0 0
možnosti
ŠA

s.m.

19. 10. 2011 21:34
Re: šiš, to je mazec

nekamenuju,ale ťukám si na čelo;-)

1 0
možnosti
ŽVD

Žena v domácnosti

19. 10. 2011 21:20
Házím kamenem

My neměli doma ani Rumcajse z drátu, ani obrázek z kolíčků, ani tu chemlonovou hrůzu. Jinak je váš článek vtipný, zvlášť ta exkurze do světa kutilství 80. let. Ale přesto si myslím, že je v pořádku ukázat na zvrhlosti, které jsou na Mimibazaru k vidění, mně osobně by takové varování pomohlo, než  jsem tam poprvé (a naposled) zavítala a tak nějak by mě uklidnilo, že jsou i jiní lidé, kteří jsou z Mimibazaru a podobných servrů stejně zhrození, jako já.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

19. 10. 2011 21:25
Re: Házím kamenem

vzbudili jste mou zvědavost, jdu se na MMB podívat;-D

2 0
možnosti
MP

Vrah

19. 10. 2011 21:18
Odkaz na okraj

Shodou okolností mi před nedávnem přistál v mailboxu odkaz na stránku http://modnipeklo.cz/2011/10/mimibizar/ – tam jsem se poprvé setkal s mmb. Myslím, že mi to stačilo do konce života.

0 0
možnosti
E

Egerie

19. 10. 2011 21:01
Docela dobrej článek, žij a nech žít

MMB neznám a co zde zprostředkoval ten bloger je OPRAVDU děs ;-).

Přijde mi ale hloupé, že některé "včerejší matky" (které MMB maj kupodivu velmi zmáknutej) se na základě článku začaly navážet do "dnešních matek" a z excesů dělají normu.

Bohužel jsem si nezapamatovala nick diskutérky, která k tomu trefně poznamenala, že DNEŠNÍ matky jsou přece ty vzorně vychované děti VČEREJŠÍCH matek, které jim údajně věnovaly každičkou minutu svého života! ;-D

0 0
možnosti
M

mischplysch

19. 10. 2011 21:09
Re: Docela dobrej článek, žij a nech žít

No taky mě napadlo, že o "včerejších" matkách (hezký název mimochodem :-) ) by se dal napsat podobný traktát o tom, jak byly nemožné, hrozně vychovávaly děti, strkaly je do jeslí, doma otročily manželům a sebeobětovaly se do téměř úplného sebezničení :-)

Což taky nebyla norma, ale dalo by se reagovat v podobném stylu.

0 0
možnosti

kotec

19. 10. 2011 20:59
souhlas

Diskutujícím doporučuji, aby se sami zamysleli nad sebou - nikdy v životě nedělali nic, co by ostatním mohlo připadat směšné, trapné či nepochopitelné? Myslím, že styl užívaný na podobných serverech není nikomu nucen jako standard a dnešní doba internetu umožňuje takto vyměňovat zkušenosti o dětech, což mi přijde (v nesouladu s přesvědčením některých jedinců) v zásadě rozumné. Navíc MMB je prostě nejlepší místo, když chcete něco koupit/prodat dětského, je to na základě zkušenosti s prodejem/nákupem i jinde celkem zřejmý fakt.

A co to je "zdravá a sytá strava"? V jednom blogu kritizujícím MMB bylo, že mezi špatnou stravu patří eidam. Nevím proč a nevím čím by děti krmili. Nám eidam doporučila přímo doktorka, dítě se po něm může utlouct a na rozdíl od jiných kořeněných či plísňových sýrů mi přijde jako neškodný mléčný výrobek s řadou zdravých látek. Ale každý má holt asi své představy.Rv

1 0
možnosti
M

mischplysch

19. 10. 2011 20:56
jojo

Souhlasím, jsou horší věci. V poslední době se s kritikou "maminkovských" internetových stránek roztrhl pytel, asi nějaká móda :-)

Podle mě je to spíš záležitost internetu, neznám moc lidí, kdo by mluvil podobným stylem i normálně (myslím ty výrazy jako manža, tulení.... a šišlání), když nepočítám nějaké ty zdrobněliny.

Je to záležitost jen té komunity, vytvoří si svůj jazyk a používá ho véceméně jen tam. A navíc vetšina žen poté, co jim děti odrostou, hormony se dostanou na obvyklý levl a skončí jim mateřská, už na podobné věci čas nemají a hodí se do normálu :-) Ty co byly ujetý už před dětma, tak těm to asi zůstane :-)

0 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

19. 10. 2011 20:16
no na druhou stranu

když je něco blaf a hrůza, tak to přece můžu říct ne? Zvlášť když se s tím chlubí veřejně na netu. Kromě toho nechápu jednu věc - smajlíci jsou fajn, jen nevím, proč nestačí jeden, proč jich tam musí narvat padesát. ;-) ale to je jen tak mimochodem. A jak tu bylo zmíněno, opravdu nechápu tu vypatlanost těch matek, co vystavují ty pokaděné děti, vůbec nechápu proč si něco takovýho někdo fotí a už vůbec proč s tím leze mezi lidi, je to nechutný, odporný a úchylný. Chudáci děti ;-€

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 10. 2011 20:37
Re: no na druhou stranu

hovínka na netu....fakt nejsou úplně vlajková loď našeho českého feministického předvoje světového ženství....;-D Na druhou stranu, normální chlap tam stejně nevleze.......já "dobrovolně" musím jen když jsem nucen posoudit, jestli má koupint tu zimní kombinézu modrou nebo zelenou....obvykle použiju manželskou metodu ABA.....tj. řeknu, "no rozhodně modrou (tj. A).....ne, víš co, ta zelená je lepší (= B)....a nakonec....mělas pravdu, ta modrá je fakt dobrá, tu vemem." (A) Mám to sehraný do dvou minut, a věrohodnost zájmu o věc je dokonalá.....navíc, je fakt jedno, jestli zimní kombinéza na svah za domem bude modrá nebo zelená. :-)

Tím pádem mě to ale nerozčiluje, páč mě ten hovnvivý exkurz fakticky míjí.......

P.S. Když vezmu v úvahu některé snímky z našich fakt drsných pařeb, tak ani nemám odvahu, do mamin moc vrtat.:-)

3 0
možnosti
ŠB

Qeebee

19. 10. 2011 19:58
.

Ta shovívavost mě přímo děsí. Nečetla jste povídku Šťastný domov od J. Haška? To je chyba! Po přečtení změníte názor.

2 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik