Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

lebell

15. 3. 2010 9:04
pesimismus...

Milá Markéto, napsala jste to krásně a mluvíte mi z duše. Ale když jsem si přečetla názory níže, optimismus mě přešel. Nechápu jak Paroubkovi může ty kecy někdo baštit l!!!!! To si to neumějí spočítat? ;-(;-(

0 0
možnosti
N

nakorbena_svine

15. 3. 2010 9:28
Re: pesimismus...

Takže Paroubkovi se předvolební sliby baštit nesmí, ale Topolovi jo? Kdy už se z toho škaredého snu probudím.

0 0
možnosti
MT

Modrá Tunelománie

15. 3. 2010 9:03
Volím ČSSD

a vaší nenávisti se jen směju :-)

0 0
možnosti
K

kvidoskopek

15. 3. 2010 9:06
Uvidíš sám ...

... to není ani o kapce nenávisti, ale věr a dej jim hlas. Máš-li děti, budou ti vděčný.

0 0
možnosti
JH

jarhej

15. 3. 2010 8:58
0 0
možnosti
MT

Modrá Tunelománie

15. 3. 2010 9:34
Re: volební videoklip ČSSD

je to ubohé, násilnické, stejně jako celá ods :-)

0 0
možnosti
D

dýmka

15. 3. 2010 8:55
Nevěřím

tomu, že by se našel dostatečný počet voličů, kteří odvrátí vítězství ČSSD ve volbách. Ale souhlasím s níže uvedeným názorem, že čím dříve se ČSSD zdiskredituje konkrétní politikou, tím lépe. Ona ta naše pseudopravice totiž předvedla také pěkné hámotiny viz. superhrubá mzda. Buhužel.....

Za podstatné považuji, ža ač se ve vládě i v krajských zastupitelstvech vládnoucí strany vystřídaly, nikde nikdy  nebyl odhalen žádný korupční skandál; jen se střídají příjemci úplatků.

Jak to, že nám chtějí z ciziny pomoci s napsáním zákona o veřejných zakázkách?!!

0 0
možnosti
I

iadd

15. 3. 2010 9:16
Re: Nevěřím

Tak čo je nevhodné nasuperhrubej mzde????? To že si neviete spočítať,koľko peňazí nakoniec skasíruje štát a kritizujete superhrubú mzdu bohužiaľ naprosto zrejeme demonštruje vašu daňovú a finančnú negramotnosť. A pokiaľ sa vám páčia služby štátu, ktoré za svoje peniaze dostávate, t. j.školstvo, zdravotníctvo, verejná doprava a nekonečné dávky, tak ste jasný volič ČSSD, "protože všude je to na pytel, tak musíme ty bohaté oškubat víc". Ale ČSSD NEŠKUBE BOHATÉ. NIKDY TAK NEBOLO A NEBUDE. ONI ŠKUBÚ TÝCH, ČO PRACUJÚ, SÚ ZAMESTNANCI A TEDA VLASTNE VŠETKÝCH TÝCH, ČO ICH TAK RADI VOLIA. UŽ STE POČAS ICH VLÁDY ZAREGISTROVALI POKLES POČTU "BOHATÝCH" ? NIE A ANI NIKDY NEZAREGISTRUJETE. Tieto sociálne výhody si zaplatia tí, čo ich volia. A z čoho - MRKNITE NA S U P E R H R U B Ú   M Z D U  a odpočitajte vej výšku od výšky aktuálnej čistej mzdy. A nezabudnite, že čím viac daní vyberú, tým viac iba ROZKRADÚ, ČÍM MENEJ VYBERÚ NA DIANIACH, TÝM MENEJ ROZKRADÚ.

0 0
možnosti
JV

jka2005

15. 3. 2010 8:49
Snadné je kritizovat Paroubka

Je těžší něco jiného vymyslet a stáhnout na svoji stranu národ. Alternativou má být Provize2020 nebo Řešení místo strašení? Kdo přijde na Václavák a řekne lidu, že stát má dluhy a občané podstatně vyšší úspory. Není problém dluhy zaplatit a začít znovu a lépe. Kdo z vás do toho půjde? Pindat na netu, že někdo slibuje a zadlužuje je snadné. Proč se třeba rádoby moudrá a starostlivá ODS nezeptá před volbami občana zda chce kapitalismus v němž utratíme jen to co si vyděláme? Vždyť i ODS by sestavila deficitní rozpočet. ČSSD chce 13. důchod a ODS by poslala do Afghanistánu o pár žoldáků více a také na dluh. Raději si půjčme na ty důchodce.

0 0
možnosti
J

Jinotaj

15. 3. 2010 8:31
Paroubka nelze vinit

On totiž jen kváká to, co chce hloupý a závistivý český volič slyšet. Kdyby to nedělal, najde se někdo jiný. Chyba je v těch, co si ve své hlouposti, závistivost a nabubřelosti nevidí ani na špičku nosu. V těch, kdo si myslí, že jim můžou zadarmo létat pečení holubi do úst bez přičinění. V těch, co s klidem vymění svoji svobodu za pseudojistoty, pastelkovné, ukojenou závist a dluhy.  A v naší společnosti, pokřivené 40 lety rudého teroru, se takových najde bohužel stálehodně....

0 0
možnosti
JH

jarhej

15. 3. 2010 8:24
Markéto,

máte krásné oči. A obecně s vámi souhlasím. Pojďte to ještě jednou zkusit a dejte svůj hlas SPOZ. A pozor, na ty, kdo tu začnou řičet že Zeman je to, to a to... najděte si na webu SPOZ.CZ program, se kterým jde do politiky zpět a zamyslete se nad ním, prosím. Mnoho štěstí.. J.

0 0
možnosti
P

Pýthie

15. 3. 2010 8:12
jak tak čtu zdejší příspěvky,

tak někteří svou politickou mantru už mají hotovou.-klade se příliš těžké břímě na pracující lid ….:-/

Ovšem ,co tím myslíte,když píšete „pracující“ ? (ti, kdo založí firmu, lékař ,inženýr ....atd.nepracují ?; jejich  práce vyžaduje vyšší kvalifikaci a delší dobu než ji začnou dělat… –je to trh práce ...a umělá a většinou falešná přehrada ,kterou někteří politici kladou mezi manuelně a duševně pracující jen proto,aby "zblbli" davy za účelem svého zvolení ! :-(

Někteří lidé mají prostě větší schopnosti než ti druzí...bavit se v tomto směru o rovnosti je tak absurdní, že nestojí ani za zmínku !

0 0
možnosti
B

bastianka

15. 3. 2010 8:16
Re: jak tak čtu zdejší příspěvky,

správně, lidi si prostě NEJSOU rovni, toto když voliči sockomu pochopí, bude klid

0 0
možnosti
Q

Qusi

15. 3. 2010 7:53
Jit volit

a nevolit CSSD a KCSM jak jednoduche

0 0
možnosti
JJ

jack24

15. 3. 2010 7:28
Hodnotový žebříček

Markéto,mám pravdu,když se domnívám,že byste mi odkývala následující:

Pracovat se má dokud člověk může,kdo by si dovolil po 40 letech dřiny jít do penze proto,že na to má nárok a chce si užívat naplno koníčků,vnoučat,cestování...je vyžírka státu.

Brát na děti příspěvky od státu je vyžírkovství,kdo se bez toho neumí o děti postarat sám,ať je neplodí!

Kdybych Vám nabídl stejné peníze jako za práci za to,že pracovat nebudete,odmítnete,ba dokonce si myslím,že pod peticí za 16 hodinovou pracovní dobu by byl Váš podpis mezi prvními-co je to za líný lemry ti,kteří pracují jen 8 hodin a pak si raděj vyjedou na kolo,zajdou do kina nebo s dětma na vycházku!

0 0
možnosti
J

jack095

15. 3. 2010 7:44
Re: Hodnotový žebříček

Prosím nezaměňovat alias "jack24"  s "jack095" názorově se sedná o dva naprosto rozdílné subjekty.

Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik