Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Dabi

15. 3. 2010 21:24
Modrá

holčičko, v krásné ČR žijí moudří občané a v 05/2010 rozhodnou moudře a jistě si dokáží vyhodnoti spanilé vlády ODS, která vždy skončily ekonomickým i politickým krachem (Klausův bankovní komunismus je nepřekonatelný) a na druhou stranu si dají normální vládnutí socanů

0 0
možnosti
MP

Maara

15. 3. 2010 21:37
Re: Modrá

Dědečku, slavná ČSSD má jediné štěstí, že byla u vlády vždy v době celosvětové konjunktury (ne že by z ní něco republice zbylo) a poslední pseudopravicová vláda (ne že by na politické orientaci vlády, která má "převahu" 101/99 nějak moc záleželo) naopak během nejhorší recese od druhé světové války. A dědečku, představ si, ýe ani nejsem volič ODS, jen mě hrozně štvou lidi, kteří mají tupé černobílé vidění světa, kdy vše co jim konkrétně nepřináší prospěch, je špatné. A teď už vyndat zuby a šupky do hajan k babičce!

0 0
možnosti
J

jirrda

15. 3. 2010 18:16
klid

Naprosty souhlas. Jen dodam, ze ja osobne jsem klidny. Ti jeho volici si neuvedomuji, ze to budou PREDEVSIM ONI, kdo na tyto sliby doplati, ze to budou predevsim JEJICH DETI, kdo budou jednou splacet giganticky dluh a placat se v jeste vetsim bahnu, nez jejich rodicove. Chytry, vzdelany a skutecne pracujici clovek se o sebe dokaze postarat sam bez jakekoliv zavislosti na statu, a to v kazdem rezimu, dovede se postarat o to, aby se meli dobre i jeho deti a aby dluhy nadelane ve jmenu "obycejnych lidi" nemuseli platit, ale aby je platili prave ti, v jejichz jmenu byli nadelany. Troufam si tvrdit, ze jsem natolik chytry a vzdelany, abych se i ja dovedl postarat o sve deti,platim jim dobre vzdelani, stat budu i nadale ignorovat a dam mu na prizivniky jen tolik, kolik sam uznam za vhodne. Takze klid vazeni, na hubu padne jen nepripraveny jedinec s nizkym IQ, zaslepeny sliby sveho vudce. :-)

0 0
možnosti
MP

Maara

15. 3. 2010 21:40
Re: klid

Toto je rozumný názor, ale nezapomeňte, že pokud si dovolíte ten luxus být úspěšný i v špatných časech, dopustíte se tím zločinu z nejtěžších a žít se vám svobodně nebude... :-(

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

15. 3. 2010 16:41
Kupředu která?

Odhlédněme od toho, kdo které fandí, zda levé nebo pravé. Naše země je stejně jako část světa potopena v těžké finanční krizi. Bilance veřejných rozpočtů za minulých vlád byly přes ekonomický růst schodkové. Jaké budou v době krize? Chci, aby volení zástupci plně převzali odpovědnost za vývoj veřejných financí. Aby došlo k potřebným reformám, důchodové, zdravotní atd. Je na to teď ideální doba, neboť většina občanů si právě nyní nutnost stabilizace uvědomuje. Stabilizace musí jít především na úkor státních výdajů. Tato doba není dobou pikniků a drahých večírků. Co projíme nyní, bude příště chybět na úkor normálního chodu státu. Bude ČSSD v souvisloti s minulým řízením státu a veřejných financí zárukou toho, že se naše země vydá správným směrem? Jsou zvýšené státní výdaje v oblasti sociální lékem na nemocné finance? Asi jako živošné uhlí s obrázekm permoníka na zápal plic.

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

15. 3. 2010 16:27
krásné

Krásné, jen v závěru, já jsem pesimista. Povede se mu to, protože neseběvědomých, těch co potřebují autoritativního tlučhubu v čele mas je hodně. Paradoxně, alespoň kdyby byl v čele mas. Jenže on se za ně schovává. V naší republice nemáme státníky, už jen politiky a za to si můžeme sami. Demokracie je slabá proti populismu oslovujícho slabomyslné.

0 0
možnosti
H2

honza2007

15. 3. 2010 15:57
hřebíček na hlavičku

Přesně to vystihuje moje pocity (a asi nejen moje) ;-)R^R^R^

0 0
možnosti
JJ

Jay6

15. 3. 2010 15:37
Asociální politika jako příklad pro děti?

Každý kdo v posledních letech tady žil a nemá hlavu vypatlanou modrou propagandou ví kdo to s touto zemí myslí dobře.Sliby jsou sliby,ale to co nakonec rozhoduje jsou skutečné činy.Jen opravdu zamindrákovaný pravičák už dávno vyměnil skutečný svět za jednoduchý soubor hloupých a ubohých klišé,kterým samozřejmě nevěří nikdo se zdravým rozumem a nezávislým myšlením.Takže svět podle propagandy vypadá asi takhle:podnikatelé nám tu pracují a vytvářejí hodnoty,zatímco zaměstnanci jsou líní flákači,kteří čekají jen na to,aby se hodili marod a zneužívali nemocenský systém.Nezaměstnaní na úřadu práce jsou výžírkové.Co na tom,že na jedno pracovní místo připadá 70 uchazečů o práci.Heslo,že každý by se měl postarat o sebe a nespoléhat na pomoc druhých zní dobře.Ale pokud se k němu nedodá asociální heslo našich pravičáků a to když se neumíš postarat o sebe tak třeba chcípni.Takže invalidovi,který nemůže pracovat sebereme peníze i ze životního minima.Ať chcípne a bude pokoj!To je realita!

0 0
možnosti
IJ

Igor 1234

15. 3. 2010 15:46
Re: Asociální politika jako příklad pro děti?

Tady nikdo nemluví o tom, že by invalidé měli umřít. To je vaše pokřivené vidění a myšlení. Naopak, každý rozumný volič pravice je s takovými lidmi solidární.

Stejně tak je solidární s těžce nemocnými pacienty, kteří potřebují nákladnou léčbu. Ale takovou rýmu nebo chřipku si každý může vyléčit na své náklady a být tak solidární právě s těmi těžce nemocnými a invalidy.

Na tom, že člověk by se nejdříve měl o sebe zkusit postarat sám, není nic špatného. Špatné ovšem je, když se člověk sám nesnaží a automaticky natahuje ruku k sociálnímu systému.

Snažíte se vy o vlastní rozvoj? Rozšiřujete si celoživotně vzdělání? Nebo o něco takového nemáte zájem?

0 0
možnosti
Z

zakar

15. 3. 2010 14:32
Kim Čong-il se Paroubkovi na konferenci omluvil,

dělá inventuru v nakradených milonech v zahraničí !!!!!!!!!!

0 0
možnosti
B

bakules

15. 3. 2010 14:04
souhlas,jen ne s tím koncem

po zádech chudáků......,kdepak to jsou liní , zlí a škodolibí dávko -žrouti kteří jen žvaní o práci................a ted tu mají modlu jako stvořenou pro ně-Kazisvěta Paroubka.

0 0
možnosti

mira232

15. 3. 2010 13:13
tak jsem to tu

procetl a s uspokojenim zjistil, ze modra tunelomanie ani v jednom pripade diskuzi nevyhrala, vzdy ji chybelo to zasadni a to je logika.

0 0
možnosti

mira232

15. 3. 2010 13:14
Re: tak jsem to tu

bohuzel neni v tomto state sama a pocita se k te vetsine. holt prumerny iq je moc nizky.

0 0
možnosti
PK

slepice

15. 3. 2010 13:08
Víte co je nejhorší?

Nejhorší je to, že tento nabubřelec opravdu vyhraje a nic nesplní a následujících volbách se zase najde zástup ovcí co ho zase zvolí. Tady někdo zastupuje pravici, někdo levici a soudruh Paroubek hlupáky a ještě se u toho hnusně tlemí a mlaská.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

15. 3. 2010 15:58
Re: Víte co je nejhorší?

Co dokáže naše pravice v praxi jsme mohli všichni vidět v minulém volebním období.Proč pravice nic neslibuje?Protože ji už nikdo nevěří!Naposledy myslím zcela nepopulisticky slibovali ve své smlouvě s voliči zvýšení důchodů o zcela reálných tisíc korun měsíčně!Někteří co obviňují ČSSD z populismu na tento předvolební pravicový slib rádi zapomínají.Každý pravičák je holt hlava děravá.Tato selektivní skleróza je podmínkou každého úspěšného pravicového politika a jeho voliče.Pan Paroubek hodně slibů nesplní,ale najdou se sliby,které splní okamžitě a u těch dalších se bude alespoň snažit.Na rozdíl od slibů naší pravice,které jsou dobré jen do kampaně jako taková modrá pohádka.Jeden slib je jasný už teď.Nejen,že normální lidi nebude nic stát,ale ještě těm nejpotřebnějším peníze ušetří.Mluvím o zrušení Julínkova zlodějného čili zdravotnických poplatků.Ty byly odsouzeny k zrušení už při svém zavedení,jako v každém státě kde se o jejich zavedení pokoušeli!Hlupáci volí pravici!

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik