Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P48e19t76r 72N42e90d47v28ě92d

26. 6. 2017 11:40

Asi budeme muset požádat pana Clooneyho.., ten má určitě charisma, krásnou manželku, určitě nemá problém s módou, anglicky určitě umí dokonale a toho prezidenta by určitě zahrál dobře a ta jeho noblesa...:-/

0 2
možnosti

O presidentovi si každý může myslet cokoliv, ale otírat se třeba o jeho manželku a dceru ,to chce také notnou dávku ,,křupanství" a ubohosti.

3 4
možnosti

Také na mě působí pan Prezident jako nehezká postava do džezu, přesto bych něčí estetickou subnormalitu neakcentoval v jinak rozumně pojaté úvaze.

0 1
možnosti

Karma.Dobře napsáno.Jen se domnívam,že fanatičtí obdivovatelé Zemana,si jeho trapáren a ubohostí nemají možnost všimnout,jejich mozek jim to nedovolí...pro ně je to pořád genius,borec a zachránce vlasti.;-)Jen lze doufat,že tato fanatická skupina se zmenšuje a ve finále dá tak 25 procent,shodou okolností stejné číslo,kolik se v Česku najde obdivovatelu Ruska.Náhoda to jistě nebude...

3 1
možnosti

"Dámy" tedy opravdu opět nezklamaly: skutečně se zde řeší eleganci zdravotní obuvi starého člověka, který má skoro 2metry, nohu snad č.46, neuropatii a chodí o holi. Ani vědomí tohoto ono něžné pohlaví nezastaví. Hmmmmm, to je skutečně projev empatie v přímém přenosu. Nekritizujete náááhodou Zemana za nedostatek empatie a křupanství?? Myslím, že zrcadlení zde funguje na 100 procent.

4 5
možnosti
Foto

Zde se můžete pokochat aristokratickým slovníkem Karla Schwarzenberga: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=433828

Když je vulgární Zeman, tak je křupan, když je vulgární Karel Schwarzenberg, tak je to projev aristokratické noblesy.

5 5
možnosti
Foto

Nevšimla jsem si, že by Karel Schwarzenberg byl prezident. :-/

6 0
možnosti
Foto

Karma, přesně vystiženo :-)

6 1
možnosti

Dík za jasné vyjádření! Co však můžete chtít od typicky bolševického papaláše, kterého rozkládá cukrovka, vysoký krevní tlak a hypercholesterolemie u neukázněného pacienta, který kouří a miluje alkohol? Jen urychlený rozpad osobnosti! Do voleb snad občané dostanou rozum!

:-)

7 2
možnosti

Ale no tak, tolik sebereflexe?;-D

2 7
možnosti

Přečetla sjem si znova poslední váš odstavec.

Vnímám z něj velkou necitelnost a osobní zášť. Věřte, že te ́d už ani nejde o to, jestli Zeman bude, nebude prezident.... Děsí mě, že žena může mít tak ledové srdce.

P.S. nemusela jsem V: Klause, ale když při tenise omdlel, bylo mi ze srdce líto.

3 10
možnosti

...trhej, kousej škrábej, Beátko, Rath je nevinnej...;-D

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS