Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smiřte se s tím, že ženská rodidla má a chlap ne... z toho plyne, že žena je tu opravdu právě proto, aby porodila dítě ;-) - nemusí, nikdo ji to nevnucuje, ale je to její od přírody dané poslání...

Osobně také nemám životní štěstí postavené na dětech a nemám tu potřebu někoho přesvědčovat o tradičních rolích mužů a žen... jen prostým pozorování lze dovodit, že spousta nezávislých žen jen díky biologickým hodinám přejde na režim matka aniž by kolikrát partner chtěl ;-D

1 0
možnosti

Člověk by měl žít, jak ho Pán Bůh stvořil!

0 0
možnosti
VV

vidím to téměř stejně..

2 0
možnosti
TH

Zkopirovano odjinud. Jako opoved na pomerne prostoduchou basen.."holka je člověk stejně jako kluk, jak o tom smýšlím je celkem fuk, člověk si nerad přiznává,že život nad ním vyhrává,^ že ať jsi holka nebo kluk, životu je to celkem fuk...klidně se koukni do nebe,

na světě jsi sám za sebe..."

A nebo

k čemu jsou holky na světě?

to ale pane špatně chápete.....

je tolik, důležité, kdo je holka a kdo je kluk?

ano jsou chvíle, kdy to není fuk....

a které chvíle se těmi těmi výjímečnými stanou?

toť každého věc, pane, nashledanou.

DObry ne?

3 1
možnosti
TH

Nebo:

"Dámy holky jsou tu proto, aby svět byl pestřejší

než jen fotbal, pivo, auto, facha pro chléb vezdejší.

Nemusejí střílet tygra umí ho však vyléčit.

Ten jejich svět není jen hra, ale taky práce, cit.

Nemusejí lámat skály, dokáží je dobře slézt.

Milují náš domov stálývrací se sem ze svých cest.

K dětem, muži přinášejí s sebou svět v pořádku

kus radosti upřímněji

než když sedí na zadku.

5 1
možnosti
Foto

BRAVO!!!

Tohle by si měli číst před spaním a jako ranní modlitbu všichni ti genderoví džihádisti.

A taky soudružka Valachová, co stojí v čele ministerstva kde spřádá plány na prznění dětí. Ta by to měla mít napsané na zdi své pracovny.

BRAVO!!!

14 3
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že jediným smyslem je zachování druhu. Všechno ostatní posuzujete podle toho, jak myslíte, že by to mělo být. Je až komické, jak často se objevuje představa, že lidé tisíce let žijí tak, že milující matka je doma a s láskou se věnuje dětem a otec je kdesi na lovu, aby zajistil rodinu. V tisícileté historii není nic vzdálenějšího pravdě. Lovilo/oralo/pracovalo všechno co mělo ruce, nohy, včetně dětí i žen. Pokud nakoukneme do historie, tak se dnes věnujeme dětem neuvěřitelným způsobem, řešíme, zda je máme dost rádi, zda se dost snažíme, abychom je správně vychovali, zda si hrají s těmi správnými hračkami a věnují se těm správným koníčkům. Opravdu myslíte, že něco takového bylo reálné tisíce let zpátky? Tisíce let zpátky se lidé sdružovali do tlup, aby přežili, na přecitlivělosti nebyl prostor. Sto let zpátky děti pracovaly v továrnách a to i u nás. Vaši představu světa totiž nejlépe splňují černobílé filmy pro pamětníky, které rozhodně nejsou odrazem života běžné společnosti předchozích tisíců let.

11 7
možnosti
JK

J39a30n 97K15o16v70á30ř

19. 1. 2017 9:31

Něco jiného je přirozený vývoj společnosti a něco jiného je sociální inženýrství, které se teď ve světě prosazuje a které diktuje, jak by to mělo vypadat. Zkušenosti jsou najednou nazývány genderovými stereotypy a pokud někdo žije v tradičně uspořádané rodině, tak je skoro za vyvrhela. A nedej bože, že by nějaký chlap výjádřil přání, aby takhle vypadala jeho rodina. A výsledek? Čím dál víc nešťastných párů, protože jejich život nějak neodpovídá tomu, jak se všude píše. Jsem docela rád, že mám polovinu života za sebou. A čím dál víc mám obavy, jak budou žít moje děti.

8 1
možnosti
JB

J94i21ř66í 78B66u22r56š89a

18. 1. 2017 22:21

Paní Markéto,tesat do kamene a zasloužená karma.

7 2
možnosti
PD

Tesat do kamene naprostý nesmysl? Přečtěte si, co píše Leontýna Chvátalová...

4 6
možnosti
AS

Až mi běhá mráz po zádech. Krásně napsané. Myslím, že jádro pudla tkví v tom, že by to celé někdo mohl přeložit jako "holky jsou tu od toho a když tu roli nesplní, jsou naprd". Ale to už je druhotná interpretace, myslím, že takhle to pan Žáček určitě nemohl myslet.

11 1
možnosti
EH

Ano ... taky jsem si jako malá hrála s plyšáky, bárbínami, chtěla nosit krásné šaty jako princezny ( to chci dodnes ) ... hrála jsem si ale i s modelínou, malovala jsem si a dneska mám vlasy pod zadek, nosím jen a pouze sukně už 9 let a oblékám se vyloženě jako holka. Baví mě vařit, doma dělám domácí práce já, dělám keramiku, maluju, chci šít šaty a celkově jsem typická žena až na jednu výjmku - děti prostě nechci ... nemám k nim vztah a odmítám býti matkou. Mateřská role mě prostě neláká.

5 1
možnosti
VS

mě taky ne .Takže na co vlastně jsme ,že?

1 4
možnosti
VS

Podle mě je to hodně hloupý článek . Je to individuální názor jedné paní ,která prohlašuje ,že její přístup a styl života je ten správný a přirozený. Myslím si ,že žádné role neexistují a co člověk ,to jiný příběh (správný příběh). Nevím ,ale lidí je na planetě čím dál víc a pořád se tleská těm ,co se rozmnožujou.

6 22
možnosti
VD

Já ten článek pochopil, že paní píše o něčem většinovém (viz diskuse), co jen podtrhuje biologickou podstatu naší společnosti, a proto se to jeví jako přirozené.

Nevím, zda používá slovo správné/nesprávné, asi je to jen někým dovozený pohled na věc, ale hlavně je dle mého úplně z jiného soudku. A to právě proto, že pokud se jedná o nějaký většinový jev, tak musí být i menšina, která se v tomto jeví jinak. A na tom, na ní není přece nic špatného, hanebného a zavržení hodného. Každý má svou přirozenost a podle toho se i chová a jedná. Všichni jsou si rovni, byť nejsou stejní.

Takže koho to baví tak: "Radujte se a množte se".

:-)

3 0
možnosti
PS

P27e38t15r 86S90k12á65c55e85l

17. 1. 2017 22:15

Karma bezesporu.

Rovno-právnost není dobré míchat s posláním jedince na tomto světě. Pro ženy je dobré, nechat si od lékaře, kterému důvěřujete, vysvětlit, jak se liší konstrukce ženy od té mužské. A pro zdraví ženy je jaký životní styl je vzhledem ke konstituci jejího těly prospěšný? Feministky nebudou souhlasit, ale měly by jen rodit a kojit, dokud to jde. To vám řekne každý lékař, který to myslí s vámi dobře.

Koneckonců náš ministr pan Dostál (šála kolem krku) řekl, že žena, která vychová dobře 6 a více svých dětí, by měla býti ohodnocena jako výkonná manažerka. Tohle jistě potvrdí všechny ženy, které přivedly na svět a vychovaly tři a více dětí. Dočkáme se tohodle po volbách, kdy všichni půjdou volit a dají hlas jen NEparlamentním stranám. Jediná zákonná možnost, jak přivodit přeměny ve společnosti, která se pod vedením neschopných chlapců za 27 let dostala tam, kde je.

Autorka již nyní splnila svoje životní poslání, bude sklízet dobré plody. Ze složky citátů jsem nyní vybral tento:

"Mužje sloup stanu, žena jeho plachtou a děti jsou provázky, kteréstavbu spojují" » Arabské přísloví.R^

2 5
možnosti
EK

Jo, jen rodit a kojit, potom bude na světě líp. Biopsii prostaty na vás.

4 9
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik