Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Markéto, sice to nevyšlo, ale stejně Vám děkuji.

Moc ráda Vás čtu, pište prosím dál.

0 0
možnosti

P31a21v28e23l 84K10u79l90a

25. 1. 2013 7:47

Paní Markéto, napsala jste to nádherně :-)R^

0 1
možnosti
Foto

Děkuju. Tak snad nám to vyjde :-)

0 1
možnosti

:-) držme si palce...

2 1
možnosti

Kdyz tak srovnavam volebni blogy, zjistuji zajimavou vec - zatimco volic KS se zpravidla rozhoduje na zaklade emoci a medialni masaze a preferuje pojmy jako "zmena,kostlivci,stare struktury", volic MZ se zpravidla rozhoduje racionalne, preferuje pojmy jako EU, ESM, zadluzeni, ekonomika, bankovni rada CNB.

2 5
možnosti
Foto

ovšem k těmto "odborným" pojmům přistupuje pak značně hystericky ;-D...navíc sj nemyslím, že by se zrovna senioři v tomhle moc orientovali;-) .....jeden rozdíl tu ale je...voliči  KS akcentují morálku...těm druhým často spíš překáží....účel světí prostředky

4 1
možnosti

otevřela jste mi oči,díky,jdu volit,zemana,menší zlo[>-]

2 5
možnosti

Vite, moc rad bych veril, ze s Karlem prijde novy vitr, ze odejde blba nalada, ale to fakt vic verim na prichod noveho mesiase. ale nebojte se, nebudu hlasovat proti karlovi, poprve se voleb nezucatnim s plnym vedomim moznych nasledku.

0 1
možnosti
Foto

Jak myslíte. Ale Zemana všichni známe, s ním změna nepřijde - leda k horšímu. S Karlem to můžeme aspoň zkusit. Vzpomínáte, jak se Jack Nicholson v Přeletu nad kukaččím hnízdem pokusí uzvednout ten těžký blok v koupelně? Je jasné, že se mu to nepovede, ale "Aspoň jsem to zkusil" ;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik