Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den Markétko, četl jsem tohle moudro, které se hodí k Vašemu dnešnímu Blogu.   "Hodnocení vývoje po listopadu 1989: Bylo zjištěno, že systém blbé totality byl vystřídán systémem totalistní blbosti"!:-(

0 0
možnosti

sent

23. 10. 2012 10:19
Já jen-

-za komančů stál kubik vody 80 hal. a ted přes 60 Kč,navic diky unikátnim smlouvám tyhle vodni pijavice skoro nic neinvestuji,jen hrabou.Ano.Lépe a radostněji.Ještě že jsem obnovil studnu.Samozřejmě tajně.

1 0
možnosti

Oslíčkové otřeste se

23. 10. 2012 9:59
Neumíte počítat?? Komunisty z KSČM volí pořád stejně lidí

to jen vaši voliči modrých komunistů - ODS a TOP - se k volbám nedostavili. Ale hádám, že normalizačního komunistu Fischera si ochotně zvolí.

0 0
možnosti

kristian1975

22. 10. 2012 23:43
Hrubě nesouhlasím s autorkou!

A jejími jednostrannými závěry! Také jsem chodil na gympl a maturoval v roce 1990. Také mě štvalo to, co popisuje a tehdy jsem se považoval za antikomunistu, ALE...Ale vývoj se nedá zastavit. Zejména vývoj země, kde žijete, Evropy a i celého světa. Dneska už za komunisty nestojí tanky a SSSR, jak trefně poznamenává Miloš Zeman, a tak pro mnohé představují menší zlo než modrý teror a mafiánský kapitalismus. Strašit a nechat se strašit návratem totality je velice trapné a naivní a tak to "nežere" ani gymplácká mládež, naopak všichni vidí to pravé zlo - kurupčníky, mafiány nalezlé do vlády, úřadů, samosprávy, na kraje a konkrétní šíbry: Béma (ODS), Janouška(ODS), Ratha (ČSSD), Kocourka (ODS), Parkanovou (TOP 09), Koudu (ČSSD), Vondru (ODS)...Těch by se Češi DNESKA měli bát víc než komunistů! Komunismus u nás totiž padnul v roce 1989 a už se NEVRÁTÍ!!!

1 0
možnosti

psycholog.idnes

22. 10. 2012 23:19
Všem, co tu blábolí o nesvobodě na gymnáziích 80 let.

Nepřijde vám zvláštní, že skuteční gymnazisté z té doby, kteří tu píší, mě nevyjímaje, jsme žádný zásadní problém s režimem nepociťovali a nijak jsme nikomu do zadku lézt nemuseli?

Udělejte si test dnešní tolerance a demokracie: Našijte svému dítěti na prsa srp a kladivo, na somradlo nápis "Ať žije Kuba, ostrov svobody!" , na záda vlajku KLDR a pošlete ho do školy.  Jak myslíte, že to dopadne?  Já vám to povím.1. Budete rádi, když se dítě ze školy vrátí bez nakládačky od rádobypravičáků. 2. Okamžitě si vás pozve třídní. 3. Pokud s tím dítě nepřestane, školu nedokončí. Takže čím se to liší od doby normalizace?   Nevíte, tak to vám taky povím. V nejhorším případě jste tehdy dělali nějakou nekvalifikovanou práci, třeba topiče. Měli jste pohodovou práci a plat jako všichni ostatní. Dneska skončíte jako socka bez naděje a práva na normální život.

2 0
možnosti
Foto

J19a77n 47R15ý66z38n51a13r

19. 12. 2012 15:11

A co haknkrajc, pane Psychologu? To by nedošel ani do školy.

Kuba ostrov svobody - za co tam byl před cca deseti lety zavřený několik týdnů ministr Pilip?

Je s podivem, že psycholog skončí jako socka bez naděje. Vy jste asi studoval psychologii ještě za totáče. Teď už je učí, jak tyto situace zvládat.

0 0
možnosti

1978.thomas

22. 10. 2012 23:13
To je pláče ...

Vyhrála levice .. a jak jinak to mohlo dopadnout, když se volilo mezi levicí a levicí ;-D . Docela se bavím, bohužel věk mám na to, že si lecos pamatuju i z minulýho režimu, ale to jak to tu vypadá po vládách oranžových a modrých komunistů, tak až takový to za těch rudých nebylo.. Jestli to nebude onen důvod, proč jim preference neustále rostou. Byla umělá zaměstananost, ale nebylo že člověk byl vyhozen z práce, že si dovolil něco říct, to už toho musel říct hodně, dnes stačí málo. Nebyly miliony exekucí. Atd. atd. ono není nic černobílé, je jednoduché házet špínu na minulý režim, ale říct, že spousta věcí byla i dobře to už je problém. Výborná je myšlenka, že na školách se bude vysvětlovat jak to v minulosti bylo, protože rodiče si to přece nepamatují a tak škola musí zformovat myšlenky žáků správným směrem. Když to pozoruju, tak ti komunisté před "Sametem" byli proti současným žabaři.

2 0
možnosti

voloda44

22. 10. 2012 15:37
je to tak

:-/

0 0
možnosti

falonso

20. 10. 2012 11:46
Kdo se v současné době staví proti komunistům

jen tím veřejně projevuje svůj souhlas s tím, jak současná vláda likviduje tuhle zemi a to je velmi smutné;-(

1 0
možnosti

kOBLICH

22. 10. 2012 12:16
Re: Kdo se v současné době staví proti komunistům

Kdo se v současné době podporuje komunisty, veřejně tím dokazuje, že má pokřivený charakter, a to je velmi smutné

2 0
možnosti

carolusI

19. 10. 2012 0:46
Trochu soudnosti by neškodilo

Žádné vítězství komunistů se nekonalo. Ti jsou stále na svém. Zato se koná krutá porážka  vládní koalice a po zásluze i ČSSD, vždyť i ta ztratila dost mandátů. Tí všichni se podíleli na devastaci a rozkradení státu. Arogancí a neumětelstvím pánů Drábka a Kalouska to vyvrcholilo. Vždyť tihle pánové demokrati se chovají stejně jako komunističtí tajemníci z dob minulých. Volit tuhle partu už může opravdu jen naprosto zaslepený člověk. To bylo pořád výmluv, že menší koaliční strany maří to pravé pravicové úsilí o zářnou budoucnost. No a tak dostali hoši příležitost  118 mandátů v parlamentu. Do roka předvedli jak si tu světlou budoucnost představují. A voliči říkají: děkujeme nechceme a táhněte k čertu.Rv

2 0
možnosti

jardahol

17. 10. 2012 22:00
Jsem student Gymnasia v předchozím režimu.

Nějak jsem si nevšiml, že by nás při studiu někdo stavěl do latě.

4 0
možnosti

zkopce

18. 10. 2012 9:57
Re: Jsem student Gymnasia v předchozím režimu.

a zkusil jsi říct něco proti komunistům ?

nebo jsi si dovolil delší vlasy ? ;-D

tak nějak si myslím, že jako aktivní předseda SSM s kontakty na stranu, jste to měl v pohodě :-P

5 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik