Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pesimistafurt

11. 4. 2011 14:52
Ale, ale, paničko, před rokem jste určitě mluvila

zcela jinak. Zřejmě jste prozřela náhle jak Nečas, Kočí, Škárka. Již loni se říkalo, že VV je projektem pražské ODS (Topolánek); Kočí to potvrdila úzkým spojením s Tlučhubou. Bohužel je na to sama a to je málo. Tak, jak jsem loni VV nevolil, tak na základě této řízené kampaně proti nim bych jim nyní hlas dal.    

0 0
možnosti

Margot27

11. 4. 2011 15:52
Re: Ale, ale, paničko, před rokem jste určitě mluvila

Ale ale panáčku, už loni jsem byla konkrétně k osobě Radka Johna docela skeptická, podívejte se mi do blogu ;-) http://demlova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=134198&bk=49861

0 0
možnosti

Gašpo

11. 4. 2011 14:24
Vaše pocity síce zdieľam

ale skutočnosť je bohužiaľ niekde inde.

Viete, to čo píšete by som kľudne podpísal, keby bola politika normálne prostredie zdravého rozumu, kde ide o službu verejnosti, pretože politici sú zamestnanci verejnosti, ktorá ich platí ako ľudí ktorý sa majú starať o jej prospech.

V takom prípade by bolo naprosto legitímne a chválihodné ak by Nečas buchol do stolu a povedal:

"Táto zem potrebuje funkčnú vládu, ktorá musí robiť nutné reformy. Pokiaľ mám vo vláde šaškov ako je John, nedá sa pracovať. Buďto tam dosadím schopných ľudí aby to fungovalo, alebo na to kašlem a idem od toho. Pretože tak ako to je teraz, to nikam nepovedie. HOWGH!!!"

Všetci vieme, že politická realita je úplne iná. Neexistuje strana, ktorá by nebola prepojená a ovládaná podnikateľskými kruhmi. Tu nejde o blaho štátu a ochranu demokracie. Je to prachobyčajná bitka medzi zlodejmi.:-/

0 0
možnosti

jendazmoravy

11. 4. 2011 14:10
Dovolím si nesouhlasit

Pokud jsou ty informace, co jako Bárta plánoval před 5 lety, pravdivé, pak Bárta jednoznačně do vlády patří! Už jen proto, že dokázal realizovat projekt. Pokud v tomto národě většina je ochotná maximálně kecat a remcat, pak právě lidé jako Bárta to musí vytrhnout.

0 0
možnosti

paxxtor4u

11. 4. 2011 14:52
Re: Dovolím si nesouhlasit

Vymetat hnůj ještě většími sračkami není žádné řešení!

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik